Game of Thrones

 
I april nästkommande år är det jag som på bästa sätt firar att den femte säsongen av Game of Thrones släpps, men till dess är det flertalet månader som kan och bör fyllas med annat, som exempelvis de nyaste säsongerna av Downton Abbey och Walking Dead

Ryssby

 
Under höstgrå oktober släpper Ikea kollektionen Ryssby, vars pallar jag fallit för. Förhoppningsvis lyckas jag vara såpass tidig till kvarn att jag hinner knipa en i svart, och planen är att den ska få tjäna som kaffebord invid vardagsrumsfåtöljen som länge stått relativt oanvänd i sin ensamhet. Där tänker jag sitta sedan, uppkrupen med filt och en god bok, sippandes på starkt och hett kaffe.

Bodil Malmsten

 
Har man som jag läst Bodil Malmstens tidigare loggböcker och älskar dessa, inte bara för innehållen utan också för de fina omslagen och titlarna, kan hennes senaste och sista loggbok Och ett skepp med sju segel och femti kanoner ska försvinna med mig skrivas till på önskelistan. Denna står som nummer fyra i min milslånga lektyrkö, och när man varvar skönlitteratur med kursböcker tar det som bekant en stund att komma i mål.

Om

Min profilbild


RSS 2.0